Skok na osrednjo vsebino

}

Delovni čas

PONEDELJEK – PETEK od 06:00 do 17:00

1. in 3. SOBOTA v mesecu od 08:00 do 12:00

Ostale dni, prazniki – ZAPRTO

+386 (0)2 545 93 10

info@cerop.si

Direktorica: Simona Biro

Pokličite nas

+386 (0)2 545 93 10

Logo CEROP

Pišite nam

info@cerop.si

CEROP Puconci
BOŽIČKOVANJE
Arhiv

BOŽIČKOVANJE NA CEROPU, 17. 12. 2023 Predpraznično nedeljo prostori CEROP-a niso samevali. Odeti so bili v smeh otrok in vnukov zaposlenih na CEROP-u, ki so se udeležili božičkovanja v organizaciji podjetja. S sabo niso prinesli le dobre volje, temveč tudi doma izdelane okraske, s katerimi so okrasili naše božično drevo. Vrhunec dogodka je bil prihod […]

BOŽIČKOVANJE NA CEROPU, 17. 12. 2023

Predpraznično nedeljo prostori CEROP-a niso samevali. Odeti so bili v smeh otrok in vnukov zaposlenih na CEROP-u, ki so se udeležili božičkovanja v organizaciji podjetja. S sabo niso prinesli le dobre volje, temveč tudi doma izdelane okraske, s katerimi so okrasili naše božično drevo.

Vrhunec dogodka je bil prihod posebnega gosta – božička! Letošnje tople vremenske razmere so sicer otežile njegov prihod na Vanečo, vendar se je znašel in si za svoje prevozno sredstvo sposodil našo letošnjo pridobitev, nakladalnik Volvo L70H. Otroci in odrasli so z odprtimi očmi in nasmehi na obrazu pozdravili nenavaden prihod dobrega moža.

Po kratki predstavitvi podjetja otrokom, so se slednji skupaj z ekološko osveščenim božičkom lotili ločevanja odpadkov in njihove ponovne uporabe. Plastični kozarci so dobili novo življenje, saj so otroci vanje posadili božično žito, ki bo raslo in krasilo njihove domove v prihajajočih prazničnih dneh.

Zaposleni in njihovi otroci ter vnuki se bodo zagotovo še nekaj časa spominjali posebnega doživetja na CEROP.